Recepten

Beet Blondie (vegan)

Fonceerdeeg

1.050 g   Hardewenerdeeg met Banketmix PB
300 g   Fruitful Beetroot

Recept

1.200 g   Banketmix PB
300 g   sojamelk
450 g   basterdsuiker
600 g   Fruitful Beetroot
300 g   margarine (vegan) *
300 g   Muffinolie **
30 g   Cacao

* gesmolten
** In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.000 g   Fruitful Beetroot

Decoratie

100 g   Fruitful Beetroot
Beet Blondie (vegan)

Werkwijze

Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg, dikte 3 mm.
Het hardewenerdeeg uitsteken met het rationeel banketframe.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 14 minuten.

De gebakken plak laten afkoelen, het frame met de ronde kanten op de plaat zetten.
Bestrijk de hardewenerplak met Fruitful Beetroot en plaats deze in het frame.

Meng alle ingrediënten van het recept gedurende 10 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over 2 frames, 1 met het gebakken hardewenerdeeg eronder (afstrijker 3,5 cm)
en 1 zonder hardewenerdeeg (afstrijker 4,5 cm).

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd dunne plak 20 minuten.
Dikke plak met hardewener 25-30 minuten.

Na het bakken afkoelen.

Snijd de plak zonder hardewenerdeeg in blokjes van 1 x 1 cm.
Strijk op de plak met Hardewenerdeeg de Fruitful Beetroot en verdeel hierover de blokjes.

Afwerken met streepjes Fruitful Beetroot.

Snijd in de gewenste maat.
Maak eventueel gebruik van de meegeleverde snijmal.

Uitkomst 1 frame (50 stuks)