
BIO Stol
BIO Stol
Recept
10.000 g | 100 % | eko bloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.200 g | 62 % | water | |
2.600 g | 26 % | EKO Stol |
Vulling
12.000 g | 120 % | eko zuidvruchten | |
1.500 g | 15 % | eko hazelnoten |
Vulling 2
6.600 g | BIO Amandelspijs |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een afgekneed deeg vormen.Vulling direct na het kneden doorwerken.
Temperatuur deeg en zuidvruchten 26°C.
Afwegen 750 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Aanpunten.
Iets los laten komen en een gleuf inrollen voor de spijs.
Pil spijs van 150 gram invouwen, goed aandrukken en op de bakplaat leggen.
Narijs 30 minuten.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 44 stuks