Recepten Recepten

BIO Stol

Recept

10.000 g 100 % eko bloem
1.000 g 10 % gist
200 g 2 % bakkerszout
6.200 g 62 % water
2.600 g 26 % EKO Stol

Vulling

12.000 g 120 % eko zuidvruchten
1.500 g 15 % eko hazelnoten

Vulling 2

6.600 g   BIO Amandelspijs
BIO Stol

Werkwijze

Van alle grondstoffen een afgekneed deeg vormen.
Vulling direct na het kneden doorwerken.
Temperatuur deeg en zuidvruchten 26°C.
Afwegen 750 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Aanpunten.
Iets los laten komen en een gleuf inrollen voor de spijs.
Pil spijs van 150 gram invouwen, goed aandrukken en op de bakplaat leggen.
Narijs 30 minuten.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 40 minuten.

Uitkomst 44 stuks