Recepten

Blueberry/Yogh Cheesecake Bites

Bodem

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept 1

500 g   roomkaas
300 g   Baked Cheesecake
250 g   ei
250 g   water
175 g   eiwit

Vulling 1

200 g   Fruitful Blueberry

Recept 2

500 g   Fantasy QuarQy Cake
125 g   magere kwark
125 g   ei
50 g   water
50 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 2

200 g   Fruitful Blueberry

Afwerking

100 g   Paletta Spray Neutraal
Blueberry/Yogh Cheesecake Bites

Werkwijze

De kartonnen bakvorm plaatcake (38 x 28 cm) bekleden met het hardewenerdeeg.

Draai de roomkaas met het water glad. Maak hierbij gebruik van de vlinder.
Voeg het ei, eiwit en Baked Cheesecake toe.
Meng glad gedurende 4 minuten in een lage versnelling.
Schenk het beslag op het hardewenerdeeg.

Verdeel 200 gram Fruitful Blueberry over de Baked Cheesecake.

Draai vervolgens het Fantasy QuarQy cakebeslag aan.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het cakebeslag voorzichtig over de cheesecake met een spuitzak.

Verdeel nogmaals 200 gram Fruitful Blueberry over het QuarQy cakebeslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 55 minuten, eventueel de laatste 15 min met de schuif open bakken.

Na het afkoelen afgeleren met de Paletta Spray Neutraal.
Snijden in gewenste maat.