
Blueberry/Yogh Cheesecake Bites
Blueberry/Yogh Cheesecake Bites
Bodem
300 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept 1
500 g | roomkaas | |
300 g | Baked Cheesecake | |
250 g | ei | |
250 g | water | |
175 g | eiwit |
Vulling 1
200 g | Fruitful Blueberry |
Recept 2
500 g | Fantasy QuarQy Cake | |
125 g | magere kwark | |
125 g | ei | |
50 g | water | |
50 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 2
200 g | Fruitful Blueberry |
Afwerking
100 g | Paletta Spray Neutraal |

Werkwijze
De kartonnen bakvorm plaatcake (38 x 28 cm) bekleden met het hardewenerdeeg.Draai de roomkaas met het water glad. Maak hierbij gebruik van de vlinder.
Voeg het ei, eiwit en Baked Cheesecake toe.
Meng glad gedurende 4 minuten in een lage versnelling.
Schenk het beslag op het hardewenerdeeg.
Verdeel 200 gram Fruitful Blueberry over de Baked Cheesecake.
Draai vervolgens het Fantasy QuarQy cakebeslag aan.
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het cakebeslag voorzichtig over de cheesecake met een spuitzak.
Verdeel nogmaals 200 gram Fruitful Blueberry over het QuarQy cakebeslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 55 minuten, eventueel de laatste 15 min met de schuif open bakken.
Na het afkoelen afgeleren met de Paletta Spray Neutraal.
Snijden in gewenste maat.