![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-1280-7ea2359fb685f5175f85384c6a5628fd.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.nl/recepten/@@images/image-768-c13e4c38f1c1ac7484a2abbf22177bc4.jpeg)
Boterkrentenbrood met Maestro Boterstol
Boterkrentenbrood met Maestro Boterstol
Recept
10.000 g | 100 % | bloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.200 g | 62 % | water | |
3.000 g | 30 % | Maestro Boterstol |
Vulling
12.000 g | 120 % | zuidvruchten |
![Boterkrentenbrood met Maestro Boterstol](https://www.zeelandia.nl/recepten/boterkrentenbrood-met-maestro-boterstol/@@images/image-400-a505178e06b9a8bea9fb1df62759e0e1.jpeg)
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 900 gram.
Bol- of puntrijs 25 minuten.
Vormen.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 36 broden.