Recepten

Bread Sticks Cheese

Recept

10.000 g 100 % Fiesta Nacho *
400 g 4 % gist
4.800 g 48 % water

* Fiesta Nacho bevat zout!

-

235 g   Ovex Liquide

Decoratie

1.165 g   geraspte kaas (5 g per stuk)
699 g   Decoratie-Mais (3 g per stuk)
Bread Sticks Cheese

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Deegrust 10 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 7 mm.
Snijden in repen van 4 x 16 cm (65 gram).
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met een mengsel van kaas en Decoratie-Mais of Sesamzaad.
De stokjes in het deeg steken.
* Om de stokjes makkelijk in het deeg te steken is ons advies de deegplak even in de koeling te zetten.
Narijs ca. 45 minuten.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.

Uitkomst 233 stuks