
Bread Sticks Cheese
Bread Sticks Cheese
Recept
7.500 g | 75 % | bloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Panoplus Nacho | } |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
400 g | 4 % | gist | |
5.200 g | 52 % | water | |
200 g | 2 % | Gamma Extra |
-
245 g | Ovex Liquide |
Decoratie
1.225 g | geraspte kaas (5 g per stuk) | ||
735 g | Decor Maisgries (3 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Deegrust 10 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 7 mm.
Snijden in repen van 4 x 16 cm (65 gram).
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met een mengsel van kaas en Decor Maisgries of Decor Sesamzaad.
De stokjes in het deeg steken.
* Om de stokjes makkelijk in het deeg te steken is ons advies de deegplak even in de koeling te zetten.
Narijs ca. 45 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.
Uitkomst 245 stuks