Recepten

Bread Sticks Cheese

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Panoplus Nacho }
150 g 1.5 % bakkerszout
400 g 4 % gist
5.200 g 52 % water
200 g 2 % Gamma Extra

-

245 g   Ovex Liquide

Decoratie

1.225 g   geraspte kaas (5 g per stuk)
735 g   Decoratie-Mais (3 g per stuk)
Bread Sticks Cheese

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Deegrust 10 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 7 mm.
Snijden in repen van 4 x 16 cm (65 gram).
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met een mengsel van kaas en Decoratie-Mais of Sesamzaad.
De stokjes in het deeg steken.
* Om de stokjes makkelijk in het deeg te steken is ons advies de deegplak even in de koeling te zetten.
Narijs ca. 45 minuten.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 10 minuten.

Uitkomst 245 stuks