Recepten

Broodje gebakken ei

Recept 1

1.000 g   Maro 1:1,5 Vorm *

* Kleuren naar behoefte

Decoratie 1

50 g   broodkruimels

Recept 2

400 g   Maro 1:3 Rol Wit

Recept 3

50 g   Maro 1:1,5 Vorm *

* Kleuren naar behoefte

Decoratie 2

3 g   peper
3 g   zeezout
Broodje gebakken ei

Werkwijze

Rol de bruin gekleurde marsepein uit tot een dikte van 8 mm en snijd hieruit een boterham.
Strijken met water en in de broodkruimels drukken.

Rol de witte marsepein uit tot een dikte van 3 mm en snijd hieruit een gebakken ei-vorm en plak dit op het broodje.
Rol de geel gekleurde marsepein uit tot een dikte van 9 mm en steek een rondje door het plastic uit van 3 cm en plaats dit op het eiwit.

Aflakken met hoogglans en overstrooien met wat peper en zeezout.

Uitkomst 10 stuks