
Broodtaart
Broodtaart
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.000 g | 50 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling 1
500 g | 5 % | Pajets Chocolade |
Vulling 2
5.760 g | Fruitful Cherry |
Decoratie
1.920 g | Kruimeldeeg met Double Choc Cake (30 g per stuk) |
Afwerking
960 g | Dip Cerise | ||
960 g | Dip Banaan |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.De vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 250 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Platdrukken en in een pie-plate (17 cm) leggen.
Strijken met Ovex Liquide.
Narijs 45 minuten.
Met in olijfolie gedrenkte vingertoppen 6 gaatjes in het deegstuk drukken.
Deze gaatjes vullen met Fruitful Cherry en overstrooien met choco kruimeldeeg.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 25 minuten.
Na het afkoelen met een lepel strepen trekken van Dip Cerise en Dip Banaan.
Uitkomst 64 stuks