Recepten

Cake Donut Rode Biet

Recept

1.000 g   V-Go Vegan Cake
540 g   water
300 g   Muffinolie *
300 g   Fruitful Beetroot

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

400 g   Gletscher Fondant
400 g   Fruitful Beetroot

Decoratie

30 g   Fruitful Beetroot
Cake Donut Rode Biet

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.

Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Verwarm de Gletscher Fondant en meng met de Fruitful Beetroot. De massa hoeft niet warm te zijn voor gebruik.
Dip de donuts in de Beetroot fondant.

Decoreren met Fruitful Beetroot.

Uitkomst 30 stuks