
Cake Donut Rode Biet
Cake Donut Rode Biet
Recept
1.000 g | V-Go Vegan Cake | |
540 g | water | |
300 g | Muffinolie * | |
300 g | Fruitful Beetroot |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
400 g | Gletscher Fondant | |
400 g | Fruitful Beetroot |
Decoratie
30 g | Fruitful Beetroot |

Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.
Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Verwarm de Gletscher Fondant en meng met de Fruitful Beetroot. De massa hoeft niet warm te zijn voor gebruik.
Dip de donuts in de Beetroot fondant.
Decoreren met Fruitful Beetroot.
Uitkomst 30 stuks