
Cake Donut Speculaas
Cake Donut Speculaas
Recept
1.000 g | Fantasy Speculaas Cake | |
450 g | water | |
450 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
430 g | Dip Neutraal |
Decoratie
240 g | koekkruimels | |
40 g | Dip Choco Licht |

Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.
Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Vermaal de koekjes tot grove stukjes en gruis.
Dip de donuts in de verwarmde Dip Neutraal.
Strooi de vermalen koekkruimels op de dip.
Decoreren met Dip Choco Licht.
Uitkomst 27 stuks