
Cake Donut Valentijn/Moederdag Luxe
Cake Donut Valentijn/Moederdag Luxe
Recept
1.000 g | Fantasy Strawberry Cake | |
350 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
320 g | Dip Choco Licht |
Decoratie 1
125 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
7 g | Wigo Compound Aardbei |
Decoratie 2
25 g | gevriesdroogde frambozen | |
25 g | Sprokkelschuim met Bianca | |
7 g | Mont Blanc |

Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.
Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Dip de donuts in de verwarmde Dip Choco Licht.
Voeg de Wigo Compound Aardbei toe aan de Crème au Beurre.
Spuit kleine dopjes Crème au Beurre aardbei op de Dip Choco licht met een kartelspuitje.
Decoreren met gevriesdroogde framboos, sprokkelschuim en Mont Blanc.
Uitkomst 25 stuks