
Cake Donut Valentijn/Moederdag Luxe
Cake Donut Valentijn/Moederdag Luxe
Recept
1.000 g | Fantasy Strawberry Cake | |
350 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
320 g | Dip Choco Licht | |
50 g | Dip Neutraal |
Decoratie
25 g | gevriesdroogde frambozen |

Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Spuit de donut bakmatjes goed in met Carlex Spray.
Vul de donut bakmatjes met 70 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Dip de donuts in de verwarmde Dip Choco Licht.
Verwarm de Dip Neutraal en zet streepjes over de Dip Choco Licht.
Decoreer voordat de Dip gestold is met gevriesdroogde frambozen.
Uitkomst 25 stuks