
Cake fruitdragerij
Cake fruitdragerij
Recept 1
800 g | Kanomix | |
360 g | boter | |
40 g | ei | |
10 g | water | |
4 g | bakkerszout | |
35 g | Cacao | |
35 g | suiker |
Vulling 1
720 g | Perla Amandelpan |
Vulling 2
600 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept 2
500 g | Vero Amandelcake | |
250 g | boter | |
250 g | ei | |
25 g | water | |
20 g | Koekkruiden Orenta | |
20 g | suiker | |
2 g | bakkerszout |
Afwerking
100 g | Arabesque Noir 58 | |
100 g | cacaoboter |
Decoratie
600 g | Fruitful Bl. Currant HI |

Werkwijze
Van alle grondstoffen van recept 1 een deeg zetten.Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 3 mm.
Plakken uitsteken met een (bavaroise) ring van 15 cm waarin gebakken wordt.
Verdeel de Perla Amandelpan over de bodems en bak ze af.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Meng de ingrediënten van recept 2 (op kamertemperatuur) gedurende 4 minuten in de eerste versnelling met een vlinder.
Vul de silliconenmal (1179-F38) met 85 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 35 minuten.
Verdeel de Fruitful Raspberry Jam over de Perla Amandelpan en plaats hierop de gebakken cakevorm.
Meng de Arabesque met de gesmolten cacaoboter en spuit deze licht over de bevroren caketaartjes.
Verdeel de Fruitful Bl. Currant HI over de caketaartjes.
Uitkomst 12 stuks