
Cake Loempia (vegan)
Cake Loempia (vegan)
Recept 1
500 g | Banketmix PB | |
375 g | sojamelk | |
150 g | Muffinolie * | |
20 g | Koekkruiden Orenta | |
1 g | nootmuskaat |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.000 g | Fruitful Mango HI |
Recept 2
100 g | suiker | |
40 g | blanke stroop | |
100 g | kokosmelk | |
25 g | margarine |
Afwerking
750 g | loempiavellen |
Recept 3
250 g | Fruitful R Bell Pepper | |
50 g | limoen | |
10 g | gemberstroop | |
20 g | water | |
1 g | chillipeper |

Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Vul een bakplaat van 60 x 20 cm met beslag en gladstrijken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.
Verdeel de Fruitful Mango Hi over de gebakken cake en vries in.
Maak een karamel met de ingredienten van Recept 2.
Snijd de loempia interieurs in de maat 14 x 1,5 cm en decoreer met de karamel.
Rol de interieurs in een loempiavel en frituur totdat ze goudbruin zijn.
Olietemperatuur 180°C.
Baktijd ca. 5 minuten.
Maak de loempiasaus door alle ingredienten van Recept 3 te mengen.