Recepten

Cake Loempia (vegan)

Recept 1

500 g   Banketmix PB
375 g   sojamelk
150 g   Muffinolie *
20 g   Koekkruiden Orenta
1 g   nootmuskaat

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.000 g   Fruitful Mango HI

Recept 2

100 g   suiker
40 g   blanke stroop
100 g   kokosmelk
25 g   margarine

Afwerking

750 g   loempiavellen

Recept 3

250 g   Fruitful R Bell Pepper
50 g   limoen
10 g   gemberstroop
20 g   water
1 g   chillipeper
Cake Loempia (vegan)

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Vul een bakplaat van 60 x 20 cm met beslag en gladstrijken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 25 minuten.

Verdeel de Fruitful Mango Hi over de gebakken cake en vries in.

Maak een karamel met de ingredienten van Recept 2.

Snijd de loempia interieurs in de maat 14 x 1,5 cm en decoreer met de karamel.
Rol de interieurs in een loempiavel en frituur totdat ze goudbruin zijn.

Olietemperatuur 180°C.
Baktijd ca. 5 minuten.

Maak de loempiasaus door alle ingredienten van Recept 3 te mengen.