Recepten

Camembertbroodje

Recept

5.000 g 50 % Panomix O'life * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
300 g 3 % gist
6.900 g 69 % water

* Panomix O'life bevat zout!

Vulling 1

2.500 g 25 % zwarte olijven (gesneden)

Vulling 2

49 st   camembert (250 gram) (1 st per stuk)

Decoratie

735 g   geraspte kaas (15 g per stuk)
Camembertbroodje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct na het kneden de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Uitrollen in 4 punten.
De camembert in het midden plaatsen en dichtvouwen.
Omdraaien en op platen zetten.
Narijs ca. 50 minuten.
Voor het bakken overstrooien met geraspte kaas.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 20 minuten.

Uitkomst 49 stuks