Recept
5.000 g
|
50 %
|
Panomix O'life * |
} 100%
|
5.000 g
|
50 %
|
bloem |
}
|
300 g
|
3 %
|
gist |
|
6.900 g
|
69 %
|
water |
|
* Panomix O'life bevat zout!
Vulling 1
2.500 g
|
25 %
|
zwarte olijven (gesneden) |
|
Vulling 2
49 st
|
|
camembert (250 gram) (1 st per stuk) |
|
Decoratie
735 g
|
|
geraspte kaas (15 g per stuk) |
|
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct na het kneden de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 400 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Uitrollen in 4 punten.
De camembert in het midden plaatsen en dichtvouwen.
Omdraaien en op platen zetten.
Narijs ca. 50 minuten.
Voor het bakken overstrooien met geraspte kaas.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst 49 stuks