
Cappuccinorol met Zeesan Cappuccino
Cappuccinorol met Zeesan Cappuccino
Recept
1.600 g | Rolbeslag met Moscalux | |
800 g | Rolbeslag Choco met Moscalux |
Vulling
400 g | Zeesan Cappuccino | |
500 g | water | |
2.000 g | slagroom |
Afwerking
500 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
1.200 g | Dip Hazelnoot |

Werkwijze
4 plakken van 60 x 40 cm rolbeslag met Moscalux.2 plakken van 60 x 40 cm rolbeslag chocolade met Moscalux.
Meng de Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
De 4 blanke plakken vullen met 2/3 deel van de cappuccinobavaroise.
Daarop een halve chocolade plak van 60 x 20 cm deze bestrijken met de rest van de cappuccinobavaroise.
Vanaf de hoge kant stevig inrollen.
Na het koelen de rol masceren met mokkacrème en glaceren met Dip Hazelnoot.
Verdelen in drie stukken, deze opspuiten met mokkacrème en decoreren met waaiers van Scaldis Wit.
Uitkomst 12 stuks