Recepten

Cappuccinorol met Zeesan Cappuccino

Recept

1.600 g   Rolbeslag met Moscalux
800 g   Rolbeslag Choco met Moscalux

Vulling

400 g   Zeesan Cappuccino
500 g   water
2.000 g   slagroom

Afwerking

500 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
1.200 g   Dip Hazelnoot
Cappuccinorol  met Zeesan Cappuccino

Werkwijze

4 plakken van 60 x 40 cm rolbeslag met Moscalux.
2 plakken van 60 x 40 cm rolbeslag chocolade met Moscalux.

Meng de Zeesan Cappuccino met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.

De 4 blanke plakken vullen met 2/3 deel van de cappuccinobavaroise.
Daarop een halve chocolade plak van 60 x 20 cm deze bestrijken met de rest van de cappuccinobavaroise.
Vanaf de hoge kant stevig inrollen.

Na het koelen de rol masceren met mokkacrème en glaceren met Dip Hazelnoot.
Verdelen in drie stukken, deze opspuiten met mokkacrème en decoreren met waaiers van Scaldis Wit.

Uitkomst 12 stuks