
Caribbean Cake
Caribbean Cake
Recept
2.100 g | Vero Boerencake Koppig | |
850 g | water | |
100 g | Zeesan Tropical |
Vulling
200 g | perzik |
Decoratie
260 g | perzik |

Werkwijze
Vero Boerencake Koppig, Zeesan Tropical en het water mengen, 4 minuten in de eerste versnelling draaien.De perzik voor de vulling hakken.
Vulling doorspatelen.
320 gram beslag uitscheppen in de cakeform in tray.
De bovenzijde decoreren met vijf dunne schijfjes perzik.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om het cakebakje schoon te houden.
Uitkomst 10 stuks