Recepten

Chai Appel Extra met Fantasy Chai Cake

Recept

2.000 g   Fantasy Chai Cake
700 g   ei
500 g   water
300 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

300 g   Fruitful Apple
200 g   rozijnen

Decoratie

660 g   appelstukken

Afwerking

45 g   Maestro Creme Vanille
20 g   bloem
15 g   Kaneel Orenta
Chai Appel Extra met Fantasy Chai Cake

Werkwijze

Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder.
Draai de vulling kort door het beslag en vul de Bakvorm Vierkant met 360 gram beslag

Decoreer de bovenzijde met de appelstukken.

Meng de Maestro Creme Vanille met bloem en Kaneel Orenta.
Strooi dit ter afwerking over de appel chai cake.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165C.
Baktijd 30 minuten.

Uitkomst 11 stuks