Recepten

Chai Apple Pie

Fonceerdeeg

1.500 g   Hardewenerdeeg met Fantasy Chai Cake

Vulling

625 g   Fruitful Apple
625 g   appelblokjes
50 g   Rap
125 g   Perla
100 g   pecannoten
8 g   Kaneel Orenta
250 g   rozijnen

Decoratie

500 g   Spicy Kruimeldeeg met Fantasy Chai Cake (10 g per stuk)

Afwerking

500 g   Dip Choco (10 g per stuk)
Chai Apple Pie

Werkwijze

Maak eerst het Hardewenerdeeg en Kruimeldeeg met Fantasy Chai Cake.

Meng alle grondstoffen voor de appelvulling kort door elkaar tot deze goed gemengd is.

Rol het Hardewenerdeeg uit tot een dikte van 3 mm.
Plakjes uitsteken en de rondoringen fonceren.
Vul de gefonceerde ringen met 35 gram appelvulling.
Decoreren met Spicy Kruimeldeeg.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 20 minuten.

Na het afkoelen en of invriezen de bodem doorgehalen door de Dip Choco.

Uitkomst 50 stuks