
Chai Bar
Chai Bar
Recept
1.000 g | Fantasy Chai Cake | |
350 g | ei | |
250 g | water | |
150 g | gesmolten boter |
Afwerking
250 g | Dip Choco Licht | |
250 g | Scaldis Melk | |
50 g | Butterscotch Granulaat | |
600 g | Dip Neutraal |
Decoratie
100 g | hazelnoot (gebroken) * | |
50 g | cacao nibs |
* Goud gekleurd

Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling tot een glad beslag.Verdeel het beslag over een plaat van 60 x 20 cm bekleed met bakpapier.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Vries de cake in. Snijd de bevroren cake in bars van 15 x 3 cm.
De bars doorhalen met een mengsel van Dip Choco Licht, Scaldis Melk en Butterscotsch Granulaat.
Draai de Dip Neutraal luchtig en spuit mooie toefjes op de cake.
Decoreer met hazelnoten en cacaonibs
Uitkomst 24 stuks