Recepten

Chai Bar

Recept

1.000 g   Fantasy Chai Cake
350 g   ei
250 g   water
150 g   gesmolten boter

Afwerking

250 g   Dip Choco Licht
250 g   Scaldis Melk
50 g   Butterscotch Granulaat
600 g   Dip Neutraal

Decoratie

100 g   hazelnoot (gebroken) *
50 g   cacao nibs

* Goud gekleurd

Chai Bar

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over een plaat van 60 x 20 cm bekleed met bakpapier.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.

Vries de cake in. Snijd de bevroren cake in bars van 15 x 3 cm.
De bars doorhalen met een mengsel van Dip Choco Licht, Scaldis Melk en Butterscotsch Granulaat.

Draai de Dip Neutraal luchtig en spuit mooie toefjes op de cake.
Decoreer met hazelnoten en cacaonibs

Uitkomst 24 stuks