Bodem
450 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
Rolbeslag
225 g
|
|
Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Recept 1
1.500 g
|
|
Fantasy Chai Cake |
525 g
|
|
ei |
375 g
|
|
water |
225 g
|
|
boter * |
* gesmolten
Vulling
1.375 g
|
|
Choco Bavaroise met Zeesan Choco |
Decoratie
45 g
|
|
feuilletine |
150 g
|
|
choco decor |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over de Flexipan mat (1268), ca. 45 gram per stuk.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Maak de chocoladebavaroise aan en verdeel deze (ca. 25 gram) over de gebakken Chai Cake.
Sluit af met een plakje rolbeslag en invriezen.
De onderkant doorhalen met Scaldis Melk en aanzetten met feuilletine en direct op een gebakken hardewenerplakje plaatsen.
Decoreren met een choco decor.
Uitkomst 50 stuks