Recepten

Chai Bombe

Bodem

450 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Rolbeslag

225 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Recept 1

1.500 g   Fantasy Chai Cake
525 g   ei
375 g   water
225 g   boter *

* gesmolten

Vulling

1.375 g   Choco Bavaroise met Zeesan Choco

Afwerking

500 g   Scaldis Melk

Decoratie

45 g   feuilletine
150 g   choco decor
Chai Bombe

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over de Flexipan mat (1268), ca. 45 gram per stuk.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

Maak de chocoladebavaroise aan en verdeel deze (ca. 25 gram) over de gebakken Chai Cake.
Sluit af met een plakje rolbeslag en invriezen.

De onderkant doorhalen met Scaldis Melk en aanzetten met feuilletine en direct op een gebakken hardewenerplakje plaatsen.
Decoreren met een choco decor.

Uitkomst 50 stuks