Recepten

Chai Carrot Cake

Recept

1.000 g   Fantasy Chai Cake
350 g   ei
250 g   water
150 g   gesmolten boter

Vulling

300 g   wortel (geraspt)
200 g   ananasblokjes
200 g   walnootstukjes
150 g   krenten

Decoratie

170 g   Dip Neutraal (10 g per stuk)
34 g   pistachenoten (2 g per stuk)
Chai Carrot Cake

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling tot een glad beslag.
Draai hierna de vulling kort door het beslag en vul de Cakerondjes met 150 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
                                             
Draai de Dip Neutraal luchtig, spuit een spiraal op de cake en decoreer met gehakte pistachenoten.

Uitkomst 17 stuks