Recepten

Chai Latte Bites met Fantasy Chai Cake

Recept

1.000 g   Fantasy Chai Cake
550 g   ei
500 g   Arabesque Blanc 29
200 g   poedersuiker
175 g   melk
100 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

500 g   Dip Neutraal
500 g   roomkaas

Decoratie

15 g   Mont Blanc
5 g   Speculaas Orenta
Chai Latte Bites met Fantasy Chai Cake

Werkwijze

Verwarm de Arabesque Blanc tot ca. 35°C
Meng alle ingrediënten gedurende 10 minuten in de eerste versnelling.

Vul een bakplaat (60 x 40) met hoge randen met het beslag en strijk glad.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 30 - 32 minuten.

Meng voor de afwerking de gesmolten Dip Neutraal met de roomkaas.
Mengen tot een gladde, iets luchtige massa.
Aanbrengen met een glaceermes en decoreren met spicy Mont Blanc, meng hiervoor de Mont Blanc met de Speculaas Orenta.

Uitkomst 150 stuks, gesneden in 3,9 x 3,9 cm.