
Chai Latte Bites met Fantasy Chai Cake
Chai Latte Bites met Fantasy Chai Cake
Recept
1.000 g | Fantasy Chai Cake | |
550 g | ei | |
500 g | Arabesque Blanc 29 | |
200 g | poedersuiker | |
175 g | melk | |
100 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
500 g | Dip Neutraal | |
500 g | roomkaas |
Decoratie
15 g | Mont Blanc | |
5 g | Speculaas Orenta |

Werkwijze
Verwarm de Arabesque Blanc tot ca. 35°C
Meng alle ingrediënten gedurende 10 minuten in de eerste versnelling.
Vul een bakplaat (60 x 40) met hoge randen met het beslag en strijk glad.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 30 - 32 minuten.
Meng voor de afwerking de gesmolten Dip Neutraal met de roomkaas.
Mengen tot een gladde, iets luchtige massa.
Aanbrengen met een glaceermes en decoreren met spicy Mont Blanc, meng hiervoor de Mont Blanc met de Speculaas Orenta.
Uitkomst 150 stuks, gesneden in 3,9 x 3,9 cm.