Recepten

Chai Latte Hart koeken met Fantasy Chai Cake

Recept

1.000 g   Fantasy Chai Cake
500 g   boter
350 g   bloem
75 g   melk
200 g   Arabesque Lait 34
50 g   ei
10 g   Alpina

Decoratie

1.000 g   Maro 1:3 Rol Rose
Chai Latte Hart koeken met Fantasy Chai Cake

Werkwijze

Meng het recept tot een deeg.
Eventueel koelen, of direct uitrollen op 5 mm.
Harten steken met de Hartsteker.

Zet de harten op een met Carlex Spray bespoten bakplaat.

Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 145°C.
Baktijd 15 minuten.

Rol de Maro 1:3 Rol Rose uit tot een dikte 2 mm en steek harten uit.
Leg de rose marsepein harten op de nog hete gebakken harten.
Laat dit afkoelen.

UItkomst 56 stuks