Recept
825 g
|
|
Fantasy Chai Cake |
325 g
|
|
ei |
275 g
|
|
boter |
90 g
|
|
water |
90 g
|
|
basterdsuiker |
Vulling
960 g
|
|
Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
Decoratie
600 g
|
|
gebrande gebroken noten |
125 g
|
|
choco decor |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.
Spatel het beslag voor het uitscheppen door.
Vul drie bakringen (diameter 18 cm) met 535 gram beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 40 minuten.
Snijd de cakes één keer door en maak van deze 6 lagen twee high cakes.
Vul de lagen met Crème au Beurre, 130 gram per laag.
Maskeer beide high cakes met Crème au Beurre en zet deze aan met gebrande gebroken noten.
Decoreren met stukken Chocolade, gedecoreerd met gebrande gebroken noten.
Uitkomst 2 stuks