Recepten

Chai Latte High Cake met Fantasy Chai Cake

Recept

825 g   Fantasy Chai Cake
325 g   ei
275 g   boter
90 g   water
90 g   basterdsuiker

Vulling

960 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder

Decoratie

600 g   gebrande gebroken noten
125 g   choco decor
Chai Latte High Cake met Fantasy Chai Cake

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de laagste versnelling.
Spatel het beslag voor het uitscheppen door.

Vul drie bakringen (diameter 18 cm) met 535 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 40 minuten.

Snijd de cakes één keer door en maak van deze 6 lagen twee high cakes.
Vul de lagen met Crème au Beurre, 130 gram per laag.
Maskeer beide high cakes met Crème au Beurre en zet deze aan met gebrande gebroken noten.

Decoreren met stukken Chocolade, gedecoreerd met gebrande gebroken noten.

Uitkomst 2 stuks