
Chai Latte PlaatCake met Fantasy Chai Cake
Chai Latte PlaatCake met Fantasy Chai Cake
Recept
1.000 g | Fantasy Chai Cake | |
350 g | ei | |
275 g | melk | |
150 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
180 g | Maestro Creme Vanille | |
4 g | theeblaadjes | |
450 g | water * |
* Kokend
Decoratie
200 g | Spicy Kruimeldeeg met Fantasy Chai Cake |

Werkwijze
Zet met het kokende water en een theezakje, thee.
Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier.
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder.
Schep het beslag in de bakplaat en strijk dit glad.
Meng de Maestro Creme Vanille met de thee, deze mag nog warm zijn.
Klop dit ca. 3 minuten in de tweede versnelling met een garde.
Spuit een raster theeroom op het beslag en bestrooi met Spicy Kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 40 minuten.
Na het afkoelen snijden in de gewenste maat.
Uitkomst 35 stuks (3,9 x 8 cm).