
Chai Latte Soft Cookies met Fantasy Chai Cake
Chai Latte Soft Cookies met Fantasy Chai Cake
Recept
1.000 g | Fantasy Chai Cake | |
400 g | boter | |
250 g | bloem | |
200 g | melk | |
200 g | Arabesque Lait 34 | |
175 g | basterdsuiker |
Decoratie
12 g | zeezout |

Werkwijze
Meng de boter, basterdsuiker ,Arabesque Lait 34 en de melk.
Voeg de bloem en de Fantasy Chai Cake toe en meng tot een deeg.
Verdeel het deeg in twee stukken en rol ieder stuk tot een pil met een lengte van 44 cm.
De pillen eventueel koelen of snijd ze direct in koeken van 2 cm dikte.
Zet de cookies op een met Carlex Spray bespoten bakplaat.
Decoreer met grof zeezout.
Oventemperatuur:
Inschietoven 220°C.
Rotatieoven 200°C.
Baktijd 9 minuten.
UItkomst 44 stuks