Recept
2.100 g
|
|
Dun Rolbeslag met Fantasy Chai Cake |
Vulling 1
1.350 g
|
|
Fruitful Apricot Jam |
Vulling 2
1.150 g
|
|
boter |
950 g
|
|
water |
475 g
|
|
kwark |
475 g
|
|
suiker |
475 g
|
|
Cremo B Poeder |
Decoratie
350 g
|
|
amandelschaafsel (gebruneerd) |
50 g
|
|
Mont Blanc |
200 g
|
|
choco decor |
Werkwijze
Bak eerst de plakken rolbeslag en laat deze afkoelen.
Meng water, kwark, suiker en Cremo B Poeder en laat dit ca. 10 minuten staan.
Klop de boter luchtig en meng de compositie in drie delen door de boter.
Klop het geheel luchtig.
Snijd de 6 plakken op een breedte van 37,5 cm en leg drie plakken in de lengte op een rij.
Bestrijk de plakken met een dun laagje Fruitful Apricot Jam, 675 gram per drie plakken.
Strijk hierop 1200 gram kwark botercreme.
Snijd in lengtes van 7,5 cm breed en rol ze op.
Zet ze rechtop op een plaat en vries ze in.
Maskeer de taart met het restant kwark botercreme en zet de taart aan met gebruneerd amandelschaafsel.
Licht bestuiven met Mont Blanc en decoreren naar wens.
De taartjes hebben een diameter van ca. 15 cm en een hoogte van ca. 8 cm.
Uitkomst 10 stuks