Recepten

Chai Latte Vertical Layer Cake XL

Recept

700 g   Rolbeslag met Fantasy Chai Cake

Vulling 1

800 g   Fruitful Mango HI

Vulling 2

1.200 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
250 g   roomkaas

Decoratie

150 g   amandelschaafsel (gebruneerd)
10 g   Mont Blanc
50 g   decoratie
Chai Latte Vertical Layer Cake XL

Werkwijze

Bak eerst de plakken rolbeslag en laat deze afkoelen.

Pureer de Fruitful Mango HI eventueel lichtjes.
Maak daarna de botercreme aan en vermeng hieronder de roomkaas.

Snijd vervolgens van de gebakken plakken vier stroken in de lengte met een breedte van 15 cm.
Breng een laag Fruitful Mango HI aan op de plakken en daarna een laag creme met de roomkaas.
Leg vervolgens de vier stroken achter elkaar en rol deze tot een grote rol op.
Plaats op een karton en laat de taart eerst opstijven in de vriezer.

Maskeer de taart met de creme met roomkaas en zet deze aan met gebruneerd amandelschaafsel.
Afpoederen met Mont Blanc en decoreren naar wens.

Uitkomst 1 stuks