
Cheesecake
Cheesecake
Recept
2.275 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling 1
1.500 g | water | |
1.050 g | kwark | |
1.050 g | melk | |
1.050 g | Minuta Vlaai Ambacht | |
500 g | suiker | |
500 g | ei |
Vulling 2
1.365 g | Fruitful Cherry |
Afwerking
650 g | Paletta Spray Neutraal | |
130 g | Mont Blanc |

Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.Ringen/taartpannen van 18 cm fonceren, gebruik ca. 175 gram deeg per Cheesecake.
Meng de kwark, melk, suiker en Minuta Vlaai Ambacht met water.
3 minuten in de derde versnelling gladdraaien.
Als laatste de eieren toevoegen en kort gladdraaien.
De gefonceerde vorm vullen met 430 gram vulling.
Spuit 7 doppen van 15 gram Fruitful Cherry op de vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreer de rand met Mont Blanc.
Uitkomst 13 stuks