Recepten Recepten

Cheesecake

Recept

2.275 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling 1

1.500 g   water
1.050 g   kwark
1.050 g   melk
1.050 g   Minuta Vlaai Ambacht
500 g   suiker
500 g   ei

Vulling 2

1.365 g   Fruitful Cherry

Afwerking

650 g   Paletta Spray Neutraal
130 g   Mont Blanc
Cheesecake

Werkwijze

Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.
Ringen/taartpannen van 18 cm fonceren, gebruik ca. 175 gram deeg per Cheesecake.

Meng de kwark, melk, suiker en Minuta Vlaai Ambacht met water.
3 minuten in de derde versnelling gladdraaien.
Als laatste de eieren toevoegen en kort gladdraaien.
De gefonceerde vorm vullen met 430 gram vulling.

Spuit 7 doppen van 15 gram Fruitful Cherry op de vulling.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 30 minuten.

Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreer de rand met Mont Blanc.

Uitkomst 13 stuks