Recept
2.275 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling 1
1.500 g
|
|
water |
1.050 g
|
|
kwark |
1.050 g
|
|
melk |
1.050 g
|
|
Minuta Vlaai Ambacht |
500 g
|
|
suiker |
500 g
|
|
ei |
Afwerking
650 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
130 g
|
|
Mont Blanc |
Werkwijze
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm.
Ringen/taartpannen van 18 cm fonceren, gebruik ca. 175 gram deeg per Cheesecake.
Meng de kwark, melk, suiker en Minuta Vlaai Ambacht met water.
3 minuten in de derde versnelling gladdraaien.
Als laatste de eieren toevoegen en kort gladdraaien.
De gefonceerde vorm vullen met 430 gram vulling.
Spuit 7 doppen van 15 gram Fruitful Cherry op de vulling.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Decoreer de rand met Mont Blanc.
Uitkomst 13 stuks