Choco - Peercarre met Vero Basis-Rühr
Choco - Peercarre met Vero Basis-Rühr
Fonceerdeeg
800 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Vulling
300 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
1.200 g | Vero Basis-Rühr | |
90 g | Cacao | |
700 g | Muffinolie * | |
700 g | ei | |
250 g | Pajets Chocolade |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
1.400 g | peren | |
600 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
2 Speciale bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconen papier.Platen fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2,5 mm deeg prikken en bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Alle grondstoffen mengen 3 minuten met de vlinder in de eerste versnelling, als laatste de Pajets Chocolade doorwerken.
Het beslag over beide platen verdelen en gladstrijken.
Verdeel de perenblokjes over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na koelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal en in de gewenste grootte snijden.