Recepten Recepten

Cranberry Tulband

Recept

1.000 g   Maestro Moscovisch
1.000 g   ei
125 g   Citroenrasp
3 g   bakkerszout
200 g   patentbloem
300 g   boter
250 g   cranberries

Afwerking

900 g   Dip Cerise

Decoratie

270 g   cranberries
Cranberry Tulband

Werkwijze

Maestro Moscovisch, ei, Citroenrasp en zout opkloppen met de draadgard.
De bloem in de laagste versnelling doormengen, daarna de gesmolten boter toevoegen.
Als laatste de Cranberries doorspatelen.

De gesmeerde tulbandvorm (18x10 cm) vullen met 300 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

De tulbanden doorhalen met Dip Cerise en decoreren met de Cranberries.

Uitkomst 9 stuks