
Crème Brûlée Brioche
Crème Brûlée Brioche
-
265 st | ijscoupe wafel (Tulpmodel) |
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
700 g | 7 % | gist | |
50 g | 0.5 % | bakkerszout | |
3.700 g | 37 % | water | |
1.000 g | 10 % | boter | |
300 g | 3 % | suiker | |
300 g | 3 % | ei |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling 1
1.000 g | cranberries | ||
1.500 g | chocolade druppels |
Vulling 2
6.625 g | Fruitful Cranberry HI (25 g per stuk) |
Vulling 3
6.625 g | Crème Brûlée Room (25 g per stuk) |
Decoratie
3.975 g | fruit (15 g per stuk) | ||
530 g | choco decor (2 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Vulling 1 doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Insteken met een kaisersteker.
Plaats de gestoken bolletjes in de ijscoupes en zet deze in gangmakerringen.
Zet dit ca. 12 uur in de koeling.
Spuit een dop Fruitful Cranberry HI in het midden van het deeg.
Laat het product op temperatuur komen en daarna bakken.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 10 minuten.
Na het afkoelen de crème brûlée room inspuiten en decoreren met vers fruit en een choco decor.
Uitkomst 265 stuks