Recepten

Crème Brûlée Brioche

Recept

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
700 g 7 % gist
50 g 0.5 % bakkerszout
3.700 g 37 % water
1.000 g 10 % boter
300 g 3 % suiker

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling 1

1.500 g   chocolade druppels

Vulling 2

6.625 g   Fruitful Cherry (25 g per stuk)

Vulling 3

6.625 g   Crème Brûlée Room (25 g per stuk)

Decoratie

530 g   Ovex Liquide (2 g per stuk)
795 g   Choco-Kruimeldeeg met Minuta VV (3 g per stuk)
Crème Brûlée Brioche

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Vulling 1 doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Insteken met een kaisersteker.
Plaats de gestoken bolletjes in gangmakerringen.
Zet dit ca. 12 uur in de koeling.
Laat het product op temperatuur komen.
Spuit een dop Fruitful Cherry in het midden van het deeg.
Spuit de broodjes af met Ovex Liquide.
Bestrooien met chocoladekruimels.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 10 minuten.

Na het afkoelen de crème brûlée room inspuiten.

Uitkomst 265 stuks