
Crème Brûlée Brioche
Crème Brûlée Brioche
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
700 g | 7 % | gist | |
50 g | 0.5 % | bakkerszout | |
3.700 g | 37 % | water | |
1.000 g | 10 % | boter | |
300 g | 3 % | suiker |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling 1
1.500 g | chocolade druppels |
Vulling 2
6.625 g | Fruitful Cherry (25 g per stuk) |
Vulling 3
6.625 g | Crème Brûlée Room (25 g per stuk) |
Decoratie
530 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) | ||
795 g | Choco-Kruimeldeeg met Minuta VV (3 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Vulling 1 doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Insteken met een kaisersteker.
Plaats de gestoken bolletjes in gangmakerringen.
Zet dit ca. 12 uur in de koeling.
Laat het product op temperatuur komen.
Spuit een dop Fruitful Cherry in het midden van het deeg.
Spuit de broodjes af met Ovex Liquide.
Bestrooien met chocoladekruimels.
Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 10 minuten.
Na het afkoelen de crème brûlée room inspuiten.
Uitkomst 265 stuks