Recepten

Crème Brûlée Flan

Bodem

1.500 g   Kanomix
600 g   boter
100 g   ei
60 g   Citroenrasp

Vulling

1.500 g   slagroom
1.500 g   melk
600 g   Crème Brûlée

Afwerking

250 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

20 g   Mont Blanc
Crème Brûlée Flan

Werkwijze

Kook de ongezoete slagroom met de melk en strooi hierin Crème Brûlée.
Roer tot een gladde massa, laat het even doorkoken.
Giet dit in een bak/emmer en laat goed afkoelen, dit kan ook 1 dag van tevoren.

Meng de grondstoffen voor de bodem tot een deeg.
Het deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Uitrollen tot een dikte van 4 mm, plakken uitsteken en de taartpannen (doorsnede 15 cm) bekleden.
Snijd voor een mooie en strakke bovenzijde ca. 5 mm af.
Roer de koude Crème Brûlée room glad en vul iedere taartpan met 350 gram room.

Oventemperatuur:
Inschietoven 220°C.
Rotatieoven 200°C.
Baktijd ca. 25 minuten.

Wees voorzichtig bij het uit de oven halen, de vulling is dan nog vrij vloeibaar.
Laten afkoelen en eventueel invriezen.

Afgeleren met Paletta Spray Neutraal, de rand decoreren met Mont Blanc.

Uitkomst 10 stuks