
Curry Kunstwerk
Curry Kunstwerk
Recept
5.000 g | 50 % | volkorenmeel | } 100% |
2.000 g | 20 % | Panoplus Pomodoro | } |
2.000 g | 20 % | bloem | } |
1.000 g | 10 % | roggebloem | } |
100 g | 1 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
5.500 g | 55 % | water | |
500 g | 5 % | olijfolie |
-
165 g | curry kruidenpasta | ||
120 g | kokosmelk | ||
100 g | Quichexpress |
Decoratie
18.600 g | diversen groenten (200 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 175 gram.
Puntrijs 45 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 2,2 mm en prikken.
De aangemaakte curry met een kwast dun aanbrengen.
Beleggen met ca. 200 gram diversen groenten (iets indrukken).
Narijs 30 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.
Uitkomst 93 stuks
De groenten kunnen bestaan uit bijvoorbeeld:
Paprika, puntpaprika, groene asperges, snoep tomaatjes, rode ui, broccoli en olijven.