
Engelse Amandelcake met Vero Amandelcake
Engelse Amandelcake met Vero Amandelcake
Recept
1.000 g | Vero Amandelcake | |
750 g | Genova Orange | |
30 g | Wigo Kirschmelange | |
5 g | bakkerszout | |
300 g | water | |
450 g | ei | |
450 g | boter |
Vulling
175 g | Amarenen Kersen | |
225 g | bitterkoekjes (klein) | |
200 g | Pajets Chocolade |
Decoratie
700 g | Roll Decor |

Werkwijze
Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen met de vlinder gedurende 4 minuten in de eerste versnelling.Als laatste de vulling toevoegen.
Bedek de bodem van een plaat van 60 x 20 cm met siliconen papier en smeer de kanten, doe hier het beslag op.
Oventemperatuur 160°C.
Baktijd 75 minuten.
Rotatieoven 140°C.
Uitkomst 8 Engelse Amandelcakes.
Na afkoelen bekleden met Roll Decor, snijden en decoreren met een kerstlint.