Recepten Recepten

Engelse Amandelcake met Vero Amandelcake

Recept

1.000 g   Vero Amandelcake
750 g   Genova Orange
30 g   Wigo Kirschmelange
5 g   bakkerszout
300 g   water
450 g   ei
450 g   boter

Vulling

175 g   Amarenen Kersen
225 g   bitterkoekjes (klein)
200 g   Pajets Chocolade

Decoratie

700 g   Roll Decor
Engelse Amandelcake met Vero Amandelcake

Werkwijze

Alle grondstoffen op bakkerijtemperatuur mengen met de vlinder gedurende 4 minuten in de eerste versnelling.
Als laatste de vulling toevoegen.
Bedek de bodem van een plaat van 60 x 20 cm met siliconen papier en smeer de kanten, doe hier het beslag op.

Oventemperatuur 160°C.
Baktijd 75 minuten.
Rotatieoven 140°C.

Uitkomst 8 Engelse Amandelcakes.

Na afkoelen bekleden met Roll Decor, snijden en decoreren met een kerstlint.