
Feta-breekbrood
Feta-breekbrood
Recept
5.000 g | 50 % | Multikorn Donker 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | bloem | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water |
* Multikorn Donker 50 MZ bevat zout!
Vulling
12.800 g | Kaasvulling met Feta en Quichexpress |
Decoratie
1.000 g | Zonnebloempitten |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afweeggewicht 1200 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met Zonnebloempitten.
Plaats 6 bolletjes in een pie-plate van 14x20 cm.
Halverwege de narijs bolletjes indrukken met een rolstok.
Per bolletje 25 gram Kaasvulling inspuiten, en evt. bestrooien met geraspte kaas.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 85 stuks.