
Fiësta Verduras (venkel en dragon)
Fiësta Verduras (venkel en dragon)
Recept
1.000 g | 50 % | Fiesta Panomix Mais * | } 100% |
1.000 g | 50 % | bloem | } |
80 g | 4 % | gist | |
880 g | 44 % | water | |
100 g | 5 % | Exakt Goud Crème |
* Fiesta Panomix Mais bevat zout!
-
480 g | Quichexpress | ||
575 g | water | ||
24 g | bouillonpoeder | ||
10 g | bakkerszout | ||
3 g | peper | ||
180 g | oranje snippers |
Vulling
360 g | venkel | ||
30 g | dragon |
Decoratie
232 g | Decor Maisgries (4 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een stevig en koel deeg vormen.Niet te lang kneden.
Het deegstuk direct opmaken als voor brood.
Na enige rijs het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm en een breedte van 25 cm.
De deegplak bestrijken met ca. 1260 gram aangemaakte Quichexpress.
Overstrooien met de in blokjes gesneden venkel en overstrooien met de fijngehakte dragon.
Oprollen en snijden in stukken van 4 cm (ca. 80 gram).
Beide zijkanten in de Decor Maisgries drukken en indrukken met een kadettensteker.
Op platen met papier zetten.
Narijs ca. 70 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 11 minuten.
Uitkomst 58 stuks