Recepten

Fiësta Verduras (venkel en dragon)

Recept

1.000 g 50 % Fiesta Panomix Mais * } 100%
1.000 g 50 % bloem }
80 g 4 % gist
880 g 44 % water
100 g 5 % Exakt Goud Crème

* Fiesta Panomix Mais bevat zout!

-

480 g   Quichexpress
575 g   water
24 g   bouillonpoeder
10 g   bakkerszout
3 g   peper
180 g   oranje snippers

Vulling

360 g   venkel
30 g   dragon

Decoratie

232 g   Decoratie-Mais (4 g per stuk)
Fiësta Verduras (venkel en dragon)

Werkwijze

Van alle grondstoffen een stevig en koel deeg vormen.
Niet te lang kneden.
Het deegstuk direct opmaken als voor brood.
Na enige rijs het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 mm en een breedte van 25 cm.
De deegplak bestrijken met ca. 1260 gram aangemaakte Quichexpress.
Overstrooien met de in blokjes gesneden venkel en overstrooien met de fijngehakte dragon.
Oprollen en snijden in stukken van 4 cm (ca. 80 gram).
Beide zijkanten in de Decoratie-Mais drukken en indrukken met een kadettensteker.
Op platen met papier zetten.
Narijs ca. 70 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd ca. 11 minuten.

Uitkomst 58 stuks