Recepten Recepten

Focaccia met Panoplus Pomodoro (vegan)

Recept

8.500 g 85 % bloem } 100%
1.500 g 15 % Panoplus Pomodoro }
300 g 3 % Gamma Extra
300 g 3 % gist
150 g 1.5 % bakkerszout
200 g 2 % olijfolie
5.600 g 56 % water

Vulling

1.000 g 10 % rode paprika
1.000 g 10 % uien
1.000 g 10 % courgette

Afwerking

3.250 g   rode paprika (50 g per stuk)
3.250 g   uien (50 g per stuk)
3.250 g   courgette (50 g per stuk)
650 g   gedroogde tomatenstukjes (10 g per stuk)
975 g   geraspte kaas (15 g per stuk)
Focaccia met Panoplus Pomodoro (vegan)

Werkwijze

Van alle ingredienten een goed afgekneed deeg vormen.
Vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 300 gram en vormen als brood.
Deegstuk in een alu pie-plate leggen van 10 x 30 cm en 60 minuten laten rusten.
Met geoliede handen het deegstuk gelijkmatig uitdrukken over de alu pie-plate en decoreren.
Narijs 30 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 65 stuks