
Focaccia met Panoplus Pomodoro (vegan)
Focaccia met Panoplus Pomodoro (vegan)
Recept
8.500 g | 85 % | bloem | } 100% |
1.500 g | 15 % | Panoplus Pomodoro | } |
300 g | 3 % | Gamma Extra | |
300 g | 3 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
200 g | 2 % | olijfolie | |
5.600 g | 56 % | water |
Vulling
1.000 g | 10 % | rode paprika | |
1.000 g | 10 % | uien | |
1.000 g | 10 % | courgette |
Afwerking
3.250 g | rode paprika (50 g per stuk) | ||
3.250 g | uien (50 g per stuk) | ||
3.250 g | courgette (50 g per stuk) | ||
650 g | gedroogde tomatenstukjes (10 g per stuk) | ||
975 g | geraspte kaas (15 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle ingredienten een goed afgekneed deeg vormen.Vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 300 gram en vormen als brood.
Deegstuk in een alu pie-plate leggen van 10 x 30 cm en 60 minuten laten rusten.
Met geoliede handen het deegstuk gelijkmatig uitdrukken over de alu pie-plate en decoreren.
Narijs 30 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 25 minuten.
Uitkomst 65 stuks