
Gevulde Grissini's met Fiesta Pomodoro
Gevulde Grissini's met Fiesta Pomodoro
Recept
1.000 g | 100 % | Fiesta Pomodoro * | |
40 g | 4 % | gist | |
450 g | 45 % | water | |
50 g | 5 % | ei |
* Fiësta Pomodoro bevat zout!
Doortoeren
400 g | 40 % | korstboter/margarine |
Vulling
70 g | Quichexpress | ||
85 g | water |
Vulling 2
70 g | fetakaas | ||
70 g | zwarte olijven |
Decoratie
70 g | Decor Maisgries | ||
135 g | geraspte kaas |

Werkwijze
Deeg glad draaien, maar niet taai.Deegtemperatuur 24°C.
Voorrijs 20 minuten.
De korstboter invouwen en twee halve Hollandse toeren geven (in vieren).
Deeg koelen.
Uitrollen op een dikte van 2.75 mm dikte. Breedte 40 cm.
Bestrijk de helft van de deegplak met de aangemaakte Quichexpress.
Overstrooien met stukjes fêtakaas en schijfjes zwarte olijven.
De andere helft hierover vouwen en even aanrollen.
Bovenkant nat maken en decoreren met Decor Maisgries, aanrollen en omdraaien.
De andere kant nat maken en decoreren met geraspte kaas.
Repen snijden van 3 cm en deze spiraliseren.
Op platen leggen.
Narijs 40 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten
Uitkomst 28 grissini's.