Home » Recepten » Halloween Pompouce met Maestro Creme Vanille

Halloween Pompouce met Maestro Creme Vanille

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Halloween Pompouce met Maestro Creme Vanille

Werkwijze

Maestro Crème Vanille en water mengen, 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.

De krokante tompouce plakken vullen met de room en de bovenplak erop leggen.
Bovenzijde abrikoteren met ingekookte Abrikozenmoes, glaceren met de Fondant Oranje.
Na droging snijden en decoreren met een passende halloweendecoratie (bijvoorbeeld van Dobla).

Uitkomst 27 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

6 st   tompouce plakken 46 x 11 cm

Vulling

800 g   Maestro Creme Vanille
2.000 g   water

Afwerking

150 g   Abrikozenmoes
300 g   Fondant Oranje
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie