
Hamsoesjes met Jello Totaal en Quichexpress
Hamsoesjes met Jello Totaal en Quichexpress
Recept
600 g | Jello Totaal | |
900 g | water |
Vulling
200 g | Quichexpress | |
500 g | water | |
500 g | boter | |
250 g | ham | |
12 g | bouillonpoeder | |
5 g | bakkerszout | |
3 g | peper | |
3 g | gemalen nootmuskaat | |
2 g | maggi |
Decoratie
200 g | ham |

Werkwijze
Van Jello Totaal en het water (50°C) een beslag draaien.Kleine soesjes op de bakplaat spuiten en bestrooien met geraspte kaas.
Oventemperatuur 225°C.
Baktijd 18 minuten.
Eerst 5 minuten de schuif dicht, daarna open.
Voor de hamcrème de Quichexpress mengen met kokend water en in 5 minuten in de 2e versnelling gladdraaien.
Vervolgens boter, in snippers gesneden ham en kruiden toevoegen en luchtig kloppen in de hoogste versnelling.
De soesjes vullen en garneren met de hamcrème.
Als laatste bestrooien met de in snippers gesneden ham.
Uitkomst 100 soesjes, afhankelijk van de grootte.