
Hartige Frituursnacks met Super Mosca
Hartige Frituursnacks met Super Mosca
Recept
1.000 g | Super Mosca | |
200 g | boter | |
1.000 g | kwark | |
200 g | ei | |
10 g | peper | |
10 g | bakkerszout | |
5 g | tuinkruiden |
Vulling
3.000 g | Kaasvulling met Quichexpress |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een glad deeg draaien en koelen.Kaasvulling met Quichexpress aanmaken.
Het deeg met voldoende bloem uitrollen op 1.5 mm en nat maken.
Met de bovenkant van een steker, 8 cm doorsnee, een indruk geven op de deegplak.
Spuit hierop 30 gram kaasvulling, de bovenplak er over leggen en uitsteken.
Eventueel gelijk frituren of invriezen.
Na het vriezen volledig ontdooien en dan frituren.
Olietemperatuur 170°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 100 stuks