Recepten

Hazelchoq

Fonceerdeeg

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

400 g   Verona
200 g   Dip Hazelnoot
280 g   water
80 g   Hazelnootstukjes

Vulling

200 g   Fruitful Apricot Jam

Afwerking

800 g   Arabesque Lait 34 *

* inclusief garneerlijn

Decoratie

50 g   Hazelnootstukjes
Hazelchoq

Werkwijze

Een plaat van 60 x 20 cm beleggen met bakpapier en met Hardewenerdeeg bedekken.
Verdeel de Fruitful Apricot Jam over het hardewenerdeeg.
Meng de ingrediënten met de gesmolten Dip Hazelnoot gedurende 5 minuten in de 1e versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag over de plaat en deze gladstrijken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C
Baktijd 30 minuten.

Na het bakken en afkoelen in 16 stukken snijden van 7,5 x 10 cm en overtrekken met Arabesque Lait 34.
Decoreren met een garneerlijntje en Hazelnootstukjes.

Uitkomst 16 stuks