Recepten

Hazelnootspijstaartje

Fonceerdeeg

1.000 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling

5.000 g   Perla Amandelpan

Recept

2.000 g   Vero Boerencake Koppig
720 g   water
120 g   Wigo Comp.Hazelnoot
160 g   Hazelnootstukjes

Decoratie

400 g   Dip Hazelnoot
40 g   Mont Blanc
Hazelnootspijstaartje

Werkwijze

Fonceer 20 vlaaipannetjes van 16 cm dun met hardewenerdeeg .

Spuit met een kartelspuit langs de rand 15 puntjes van Perla Amandelpan.
Vero Boerencake Koppig, water, Wigo Comp. Hazelnoot en Hazelnootstukjes mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Schep 150 gram van het hazelnootcake beslag in het midden van de vlaaipannetjes.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 35 minuten.

De cake in het midden decoreren met Dip Hazelnoot.
Garneer het geheel af met Mont Blanc en met een chocolade lijntje. Uitkomst 20 stuks