
Honing Haverkoek
Honing Haverkoek
Recept
1.000 g | Eierkoekmix Haver | |
210 g | water | |
210 g | ei |
Vulling
100 g | honing | |
70 g | Appelpoeder |
Decoratie
60 g | Decor Havervlokken |

Werkwijze
Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.Draaitijd ca. 5 minuten in de eerste versnelling.
Het beslag minimaal 30 minuten laten staan.
Spuiten twee banen van ca. 350 gram beslag op een bakplaat van 60 x 40 cm.
Meng de honing met de Appelpoeder en spuit dit zigzag over het beslag
Decoreren met Decor Havervlokken.
Op kleur afbakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 250°C.
Rotatieoven 230°C.
Baktijd ca. 9 minuten.
Na het bakken de banen in 7 gelijke stukken snijden.
Uitkomst 28 stuks
Bakken op licht gesmeerd siliconenpapier geeft een zachtere onderzijde en een makkelijke lossing.