Recept
1.000 g
|
|
Eierkoekmix Haver |
210 g
|
|
water |
210 g
|
|
ei |
Vulling
100 g
|
|
honing |
70 g
|
|
Appelpoeder |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen tot een glad beslag.
Draaitijd ca. 5 minuten in de eerste versnelling.
Het beslag minimaal 30 minuten laten staan.
Spuiten twee banen van ca. 350 gram beslag op een bakplaat van 60 x 40 cm.
Meng de honing met de Appelpoeder en spuit dit zigzag over het beslag
Decoreren met Havervlokken.
Op kleur afbakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 250°C.
Rotatieoven 230°C.
Baktijd ca. 9 minuten.
Na het bakken de banen in 7 gelijke stukken snijden.
Uitkomst 28 stuks
Bakken op licht gesmeerd siliconenpapier geeft een zachtere onderzijde en een makkelijke lossing.