Recepten

Honky Tonky Bonkie

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Mild Volkoren 25 MZ * }
700 g 7 % gist
6.000 g 60 % water
1.000 g 10 % Exakt Ambacht
400 g 4 % bruine basterdsuiker
300 g 3 % kaneel

* Mild Volkoren 25 MZ bevat zout!

Honky Tonky Bonkie

Werkwijze

De kaneel ca. 30 minuten weken in 400% warm water berekend over het gewicht van de kaneel.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1200 gram.
Alleen verdelen.
Strijken met Ovex Liquide.
Voor het bakken eventueel bestrooien met korstsuiker of kaneelsuiker
Narijs 80 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8-9 minuten.

Uitkomst 465 stuks