
Honky Tonky Bonkie
Honky Tonky Bonkie
Recept
7.500 g | 75 % | bloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Mild Volkoren 25 MZ * | } |
700 g | 7 % | gist | |
6.000 g | 60 % | water | |
1.000 g | 10 % | Exakt Ambacht | |
400 g | 4 % | bruine basterdsuiker | |
300 g | 3 % | kaneel |
* Mild Volkoren 25 MZ bevat zout!

Werkwijze
De kaneel ca. 30 minuten weken in 400% warm water berekend over het gewicht van de kaneel.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1200 gram.
Alleen verdelen.
Strijken met Ovex Liquide.
Voor het bakken eventueel bestrooien met korstsuiker of kaneelsuiker
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8-9 minuten.
Uitkomst 465 stuks