Recepten

Honky Tonky Bonkie Rozijn

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Mild Volkoren 25 MZ * }
700 g 7 % gist
6.200 g 62 % water
1.000 g 10 % Exakt Ambacht
400 g 4 % bruine basterdsuiker
300 g 3 % kaneel

* Mild Volkoren 25 MZ bevat zout!

Vulling

5.000 g 50 % rozijnen
Honky Tonky Bonkie Rozijn

Werkwijze

De kaneel ca. 30 minuten weken in 400% warm water berekend over het gewicht van de kaneel.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname iets langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1400 gram.
Alleen verdelen.
Strijken met Ovex Liquide.
Voor het bakken eventueel bestrooien met kaneelsuiker of korstsuiker.
Narijs 80 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8-9 minuten.

Uitkomst 505 stuks