Recepten Recepten

Hummingbird

Recept 1

1.000 g   Vero Plaatcake
250 g   water
125 g   Muffinolie *
750 g   bananen
125 g   Zeesan Banana
10 g   kaneel

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Recept 2

125 g   Zeesan Banana
150 g   bananenpuree
50 g   water
625 g   slagroom

Vulling

540 g   Fruitful Mango HI

Afwerking

900 g   Crème au Beurre met Cremo B Poeder
150 g   Paletta Spray Neutraal

Decoratie

100 g   gebruneerde kokos
300 g   Dip Banaan
300 g   Dip Cerise
450 g   fruit
Hummingbird

Werkwijze

Meng het water, Muffinolie en goed rijpe bananen met de vlinder tot pulp.
Voeg de Vero Plaatcake, Zeesan Banana en Kaneel toe en meng 5 minuten in zijn laagste versnelling
Schep 250 gram beslag in ringen met een diameter van 13 cm..

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.

Na het afkoelen de taartjes 2 x doosnijden.

Meng de Zeesan Banana, bananenpuree en het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.

Spuit op de onderste plak een ring bavaroise en vul met Fruitfull Mango HI, dek af met een volgende plak.
Vul met bavaroise en dek af met de laatste plak.

Strak afmaskeren en de onderkant aanzetten met gebruneerde kokos.
Op de bovenrand van Dip Banaan en Cerise een druprand maken.
Afwerken met vers fruit en afgeleren.

Uitkomst 9 stuks