Hummingbird
Hummingbird
Recept 1
1.000 g | Vero Plaatcake | |
250 g | water | |
125 g | Muffinolie * | |
750 g | bananen | |
125 g | Zeesan Banana | |
10 g | kaneel |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Recept 2
125 g | Zeesan Banana | |
150 g | bananenpuree | |
50 g | water | |
625 g | slagroom |
Vulling
540 g | Fruitful Mango HI |
Afwerking
900 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
150 g | Paletta Spray Neutraal |
Decoratie
100 g | gebruneerde kokos | |
300 g | Dip Banaan | |
300 g | Dip Cerise | |
450 g | fruit |
Werkwijze
Meng het water, Muffinolie en goed rijpe bananen met de vlinder tot pulp.Voeg de Vero Plaatcake, Zeesan Banana en Kaneel toe en meng 5 minuten in zijn laagste versnelling
Schep 250 gram beslag in ringen met een diameter van 13 cm..
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Na het afkoelen de taartjes 2 x doosnijden.
Meng de Zeesan Banana, bananenpuree en het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Spuit op de onderste plak een ring bavaroise en vul met Fruitfull Mango HI, dek af met een volgende plak.
Vul met bavaroise en dek af met de laatste plak.
Strak afmaskeren en de onderkant aanzetten met gebruneerde kokos.
Op de bovenrand van Dip Banaan en Cerise een druprand maken.
Afwerken met vers fruit en afgeleren.
Uitkomst 9 stuks