
Italiaanse Hazelnotencake
Italiaanse Hazelnotencake
Recept
2.000 g | Fantasy Speculaas Cake | |
900 g | water | |
650 g | Muffinolie * | |
400 g | Dip Hazelnoot | |
175 g | Hazelnootstukje KC |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
75 g | Hazelnootstukje KC |

Werkwijze
Meng de Fantasy Speculaas Cake, Muffinolie en water, voeg de gesmolten Dip en de Hazelnootstukjes KC toe.Meng gedurende 3 minuten in de tweede versnelling met de vlindergard.
De Cakevorm in tray vullen met 340 gram beslag.
Decoreren met Hazelnootstukjes KC.
Deze cake behoort aan de bovenzijde open te scheuren daarom wordt het ook op een hogere temperatuur gebakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C
Rotatieoven 165°C
Baktijd 50 minuten
Uitkomst 12 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.